It's in the bookstores!


This book has 3 main messages;

1- The healthy body has a sturdy head (the first condition to have a healthy body is to protect our mental health).

2. In humans, 85% of diseases are caused by sadness, distress and stress. The remaining 15%, ie accidents caused by external factors etc., are causing our brain to get sick. Therefore;

3. Complementary to the medical treatments, supporting psychotherapy and the use of healing techniques in this book will improve the chances of success in improving illness. In other words, as the problems of the sources of diseases are solved in the brain, the diseases will be healed completely. The only ones who can not find the healing completely are the ones who "take the nipples"; the important thing is to dry the mud.

Since 1991;
* Universal Life Energies;
------- * Bioenergy,
------- * REIKI,

* NLP (Neuro Linguistic Programming)
* EFT (Emotional Freedom Techniques),
* Yoga,
* Transcendental Meditation


Mehmet Ak, who deals with the topics, has combined them under the name of ZI (Mental Improvement) as supporting healing techniques and shared his experiences with you in this book.

 

 

 

 

Mehmet Ak | www.zihinseliyilesme.com | Zihinsel İyileşme, Mehmet Ak,
diyetsiz kilo verme, diyetsiz kilo alma, hipnozla kilo verme, hipnozla kilo alma, hipnozla sigarayı bırakma,
ilaçsız migren tadavisi, ilaçsız baş ağrıları tadavisi, ilaçsız dil tutulması tadavisi, ilaçsız kanser tadavisi, ilaçsız uykusuzluk tadavisi,
ilaçsız baş ağrıları tadavisi, ilaçsız migren tadavisi, hipnozla baş ağrıları tadavisi, hipnozla migren tadavisi, hipnozla uykusuzluk tadavisi,
uykusuzluğa ilaçsız çözüm, ilaçsız uykusuzluk tedavisi, uykusuzluk için bitkisel çözüm,
telefondan terapi, türkiye'nin en ünlü ilaçsız tedavi uzmanı, ilaçsız baş ağrılarından kurtulmun, migren ağrılarından kurtulma,
aşk acısı tedavisi, boşanma, ayrılık tedavisi, beyinsel iyileşme, kişisel gelişim, ilaçsız tadavi, ilaçsız iyileşme,
zihinsel iyileşme, ilaçsız panikatak tedavisi, diyetsiz kilo verme, diyetsiz kilo alma, beyin gücüyle iyileşme,
ilaçsız kilo verme, ilaçsız kilo alma, alternatif tıp ile iyileşme,
bioenerji ile iyileşme, bioenerji ile tedavi, reiki ile iyileşme, reiki ile tedavi
eft ile iyileşme, eft ile tedavi, nlp ile iyileşme, nlp ile tedavi, yoga ile iyileşme, yoga ile tedavi, hipnoz ile iyileşme, hipnoz ile tedavi,
korkulardan kurtulma, yılan korkusu, uçak korkusu, sigarayı bırakma tedavisi,
türkiye'nin en iyi hipnoz uzmanı, türkiye'nin en iyi nlp uzmanı, türkiye'nin en iyi eft uzmanı, türkiye'nin en iyi vioenerji uzmanı,
zi, zihinsel iyileşme, beyin gücü ile iyileşme

 

 

Mehmet Ak | www.zihinseliyilesme.com | Zihinsel İyileşme, Mehmet Ak,
diyetsiz kilo verme, diyetsiz kilo alma, hipnozla kilo verme, hipnozla kilo alma, hipnozla sigarayı bırakma,
ilaçsız migren tadavisi, ilaçsız baş ağrıları tadavisi, ilaçsız dil tutulması tadavisi, ilaçsız kanser tadavisi, ilaçsız uykusuzluk tadavisi,
ilaçsız baş ağrıları tadavisi, ilaçsız migren tadavisi, hipnozla baş ağrıları tadavisi, hipnozla migren tadavisi, hipnozla uykusuzluk tadavisi,
uykusuzluğa ilaçsız çözüm, ilaçsız uykusuzluk tedavisi, uykusuzluk için bitkisel çözüm,
telefondan terapi, türkiye'nin en ünlü ilaçsız tedavi uzmanı, ilaçsız baş ağrılarından kurtulmun, migren ağrılarından kurtulma,
aşk acısı tedavisi, boşanma, ayrılık tedavisi, beyinsel iyileşme, kişisel gelişim, ilaçsız tadavi, ilaçsız iyileşme,
zihinsel iyileşme, ilaçsız panikatak tedavisi, diyetsiz kilo verme, diyetsiz kilo alma, beyin gücüyle iyileşme,
ilaçsız kilo verme, ilaçsız kilo alma, alternatif tıp ile iyileşme,
bioenerji ile iyileşme, bioenerji ile tedavi, reiki ile iyileşme, reiki ile tedavi
eft ile iyileşme, eft ile tedavi, nlp ile iyileşme, nlp ile tedavi, yoga ile iyileşme, yoga ile tedavi, hipnoz ile iyileşme, hipnoz ile tedavi,
korkulardan kurtulma, yılan korkusu, uçak korkusu, sigarayı bırakma tedavisi,
türkiye'nin en iyi hipnoz uzmanı, türkiye'nin en iyi nlp uzmanı, türkiye'nin en iyi eft uzmanı, türkiye'nin en iyi vioenerji uzmanı,
zi, zihinsel iyileşme, beyin gücü ile iyileşme